Recepten

Pipalli rasam

Pipalli rasam

In deze variatie op de klassieke tomaten-rasam zitten geen chilipepers, maar wordt in plaats daarvan lange peper gebruikt, in dit geval de wilde assam-peper. 

Pipalli rasam

In deze variatie op de klassieke tomaten-rasam zitten geen chilipepers, maar wordt in plaats daarvan lange peper gebruikt, in dit geval de wilde assam-peper. 

Groene asperges met gremolata

Groene asperges met gremolata

Heerlijke groene asperges, perfect gegrilled, bestrooid met een gremolata waarin rode lange peper de hoofdrol vervult. Onbekend met het gebruik van lange peper? Begin dan met een wat kleinere hoeveelheid. 

Groene asperges met gremolata

Heerlijke groene asperges, perfect gegrilled, bestrooid met een gremolata waarin rode lange peper de hoofdrol vervult. Onbekend met het gebruik van lange peper? Begin dan met een wat kleinere hoeveelheid. 

Tasmaanse inktvisreepjes

Tasmaanse inktvisreepjes

Dit gefrituurde gerechtje wordt gemaakt van verse pijlinktvis. Naast de inktvis-tempura maak je ook een bijgerechtje van lamsoor-tempura en mayonaise met een citrustwist.

Tasmaanse inktvisreepjes

Dit gefrituurde gerechtje wordt gemaakt van verse pijlinktvis. Naast de inktvis-tempura maak je ook een bijgerechtje van lamsoor-tempura en mayonaise met een citrustwist.

Pasta cacio e pepe

Pasta cacio e pepe

Voatsiperifery en smeuiige pecorinosaus maken dit klassieke gerecht tot een ware lekkernij. Gebruik een wat dikkere spaghettisoort.

Pasta cacio e pepe

Voatsiperifery en smeuiige pecorinosaus maken dit klassieke gerecht tot een ware lekkernij. Gebruik een wat dikkere spaghettisoort.

Ghanese 5-spice

Ghanese 5-spice

In deze Ghanese 5-spice zitten ashantipeper, ehuru, kruidnagel, kaneel, gember en soms ook selimpeper, een zesde ingrediënt. Hier wordt 5-spice gebruikt in Ghanees shortbread.

Ghanese 5-spice

In deze Ghanese 5-spice zitten ashantipeper, ehuru, kruidnagel, kaneel, gember en soms ook selimpeper, een zesde ingrediënt. Hier wordt 5-spice gebruikt in Ghanees shortbread.