Algemene voorwaarden

Dit is een populaire samenvatting van onze algemene voorwaarden voor particuliere verkopen. U kunt via deze link kennis nemen van onze Nederlandstalige Algemene voorwaarden 

Wij adviseren u om de volledige versie van onze Algemene voorwaarden als PDF-bestand zorgvuldig te lezen. De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle overeenkomsten met particuliere klanten via deze website. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Onderstaande samenvatting bieden we u als service aan. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.  

Privacy

Wij vinden privacy enorm belangrijk, daarom staat dit onderwerp op de eerste plaats. Wij hebben ons hele proces ingericht overeenkomstig de AVG. De webomgeving is beveiligd, u herkent de beveiliging aan het slotje in uw browser. In de voet van de webpagina's vindt u alle verwijzingen naar documenten en procedures die met dit onderwerp te maken hebben, waaronder ons Privacybeleid. 

Hoe kunt u ons bereiken?

De makkelijkste manier om ons te bereiken is via het contactformulier (link aan de onderzijde van iedere pagina) of per email naar ct@foodandspices.nl. Telefonisch zijn we op werkdagen te bereiken via +31 (0) 481-785 767.  Onze producten kunt u bestellen via onze webshop depeeperwinkel.nl, of in de marktkraam.

Aanbod

Alle producten die op de website worden aangeboden zijn in voorraad tenzij anders wordt vermeld. Voor iedere aanbieding geldt 'voor zover voorradig'. Alle producten zijn voorzien van een zo volledig mogelijke omschrijving en waarheidsgetrouwe afbeeldingen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Als een aanbod slechts tijdelijk geldt - zoals een korting - dan vermelden wij dit nadrukkelijk in het aanbod.

Afstandsverkopen (webwinkel)

De (koop)overeenkomst

Met iedere aankoop gaan wij, u als koper, wij als verkoper, een overeenkomst aan. U bekrachtigt deze door akkoord te gaan met ons aanbod (winkelwagen) en de Algemene voorwaarden. Hiermee is de koop gedaan en onherroepelijk geworden, met dien verstande dat u een beroep kunt doen op het wettelijk herroepingsrecht (zie hierna). 

De bestelling

Betalingen via de betaalknop in de webwinkel vinden plaats via het beveiligde portal van Pay.nl, een Nederlandse betaalinstelling onder toezicht van De Nederlandse Bank. Zekerheid boven alles krijgt u met het Pay.nl garantiefonds dat in het leven is geroepen om u te beschermen wanneer een webshop - wij in dit geval - onverwacht niet kan leveren en niet aan zijn verplichtingen tot restitutie kan voldoen.
Daarnaast bieden wij betaling via Paypal aan.

Verzending

Wij zijn verantwoordelijk voor de verzending tot aan het moment dat u de zending in ontvangst hebt genomen. Wanneer uw zending niet aan komt of met ernstige vertraging, neem dan contact met ons op, en niet met de transporteur. Via de track-and-trace houden wij het verzendproces zelf ook nauwkeurig in de gaten. 

Levering

Omdat specerijen zijn uitgesloten van herroeping (zie hierna), is het belangrijk dat u een zending weigert wanneer u vermoedt dat de inhoud van de zending beschadigd kan zijn wanneer het pakket zichtbaar beschadigd is. Maak een foto van het pakket zodat de schade klip en klaar zichtbaar is voordat u het pakket opent en neem direct contact met ons op wanneer er ondanks alle zorg iets aan de zending mankeert.

Herroeping

Herroeping is een ander woord voor bedenktijd. Hiervoor gelden wettelijke spelregels. U dient dit binnen 14 dagen na de ontvangst van uw product(en) beroep op dit recht te doen. Een opgaaf van reden is niet nodig. Bederfelijke waar en maatwerk - wij vullen onze eigen merk specerijen per bestelling vers af in de door u gewenste hoeveelheid - zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, hetzelfde geldt voor (reeds) gebruikte producten. Lees de voorwaarden voor een beroep op het herroepingsrecht goed ! Deze vindt u in de voet op alle webpagina's.

Retournering

Voor retourzendingen hebben we spelregels opgesteld, waaraan u zich beslist moet houden. Lees de regels voor retourzending, via de link in de voet van de webpagina.

Klacht ?

Mocht u op of aanmerkingen hebben over onze producten, onze website of onze service, dan horen wij dat graag! Hoe sneller u uw klacht met ons deelt, hoe beter. Wij reageren waar mogelijk dezelfde (werk)dag. 

Onze Algemene voorwaarden voor particuliere transacties zijn uitsluitend in de Nederlandse taal gesteld. De actuele versie kunt u met onderstaande link inzien:

Originele Nederlandse versie in PDF

Laatste update van deze samenvatting: 12 oktober 2022

Contactformulier