Bestellen en verzenden overige EU-landen

Vanwege de beperkingen van onze verzendmodule, kunnen we bestellingen bepaalde landen binnen de EU, en alle landen buiten de EU niet automatisch verwerken. Natuurlijk kunt u ook in dat geval een bestelling plaatsen.

Bent u niet in Nederland woonachtig, verzenden we onze producten met DHL of UPS naar uw adres. Dat kan afwijkend zijn van het factuuradres. De keuze is aan u.

Uw adres bevindt zich in één van onderstaande landen

De verzendkosten naar het buitenland zijn aanzienlijk hoger dan de binnenlandse tarieven. Europa wordt daarbij vanuit Nederland ingedeeld in tariefzones met verschillende tariefstelling.  

Voor verzending België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Italië en Zweden (Eurozone 1) vragen we een bijdrage in de verzendkosten die is gebaseerd op het orderbedrag, net als voor verzendingen binnen Nederland.

Voor alle andere landen in de EU en Noorwegen is Eurozone 2 van toepassing. Voor Eurozone 2 hanteren we het totaalgewicht van de bestelling (inclusief verpakking) als maatstaf. Voor deze zone maken we geen onderscheid naar thuisbezorging of service en bieden we geen tarief voor gratis verzending.

Eurozone 1
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
€ 0,00 € 10,00 € 9,00 € 8,50
€ 10,00 € 25,00 € 6,50 € 6,00
€ 25,00 € 50,00 € 4,50 € 4,00
€ 50,00   gratis gratis

 

Eurozone 2
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
- 10 kilogram € 15,00
10 kilogram 20 kilogram € 12,50

 

Verzendingen buiten de EU  

Vanwege de complexe tarifering kunnen wij tot onze spijt uw bestelling niet automatisch verwerken. Neem s.v.p contact met ons op, zodat wij voor u een pro forma factuur kunnen maken met voor u passende verzendvoorwaarden.

Nadat u deze pro forma nota bevestigd hebt, sturen wij u de definitieve factuur en een betaallink.

Wanneer uw betaling definitief is, versturen we uw bestelling binnen twee werkdagen. 

Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de contactmogelijkheden in de winkel, via chat of mail.

bijgewerkt op 18 april 2023