Bestellen en verzenden overige EU-landen

Vanwege de beperkingen van onze verzendmodule, kunnen we bestellingen bepaalde landen binnen de EU, en alle landen buiten de EU niet automatisch verwerken. 

Bent u niet in Nederland woonachtig, verzenden we onze producten uitsluitend  naar uw huisadres. Dat kan afwijkend zijn van het factuuradres. De keuze is aan u.

Uw adres bevindt zich in één van onderstaande landen

De verzendkosten naar het buitenland zijn aanzienlijk hoger dan de binnenlandse tarieven. Europa wordt daarbij vanuit Nederland ingedeeld in tariefzones met verschillende tariefstelling.  

Voor verzending naar België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Italië en Zweden (Eurozone 1) vragen we een bijdrage in de verzendkosten die is gebaseerd op het orderbedrag, net als voor verzendingen binnen Nederland.

Voor alle andere landen in de EU is Eurozone 2 van toepassing. Voor Eurozone 2 hanteren we het totaalgewicht van de bestelling (inclusief verpakking) als maatstaf. Voor deze zone maken we geen onderscheid naar thuisbezorging of service en bieden we geen tarief voor gratis verzending.

 

België (Eurozone 1)
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
€ 10,00 € 25,00 € 9,45 n.v.t.
€ 25,00 € 50,00 € 6,95 n.v.t.
€ 50,00 gratis n.v.t.

 

Eurozone 1 (overig)
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
€ 10,00 € 25,00 € 12,50 n.v.t.
€ 25,00 € 50,00 € 8,75 n.v.t.
€ 50,00 € 75,00 € 6,50 n.v.t.
€ 75,00   gratis n.v.t.

 

Eurozone 2
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
- 10 kilogram € 17,50 n.v.t.
10 kilogram 20 kilogram € 14,00 n.v.t.

 

Verzendingen buiten de EU  - onder voorbehoud

Vanwege de complexe tarifering en de vereiste douaneformaliteiten kunnen wij tot onze spijt uw bestelling niet automatisch verwerken. Neem s.v.p contact met ons op, zodat wij voor u een pro forma factuur kunnen maken met voor u passende verzendvoorwaarden.

Nadat u deze pro forma nota bevestigd hebt, sturen wij u de definitieve factuur en een betaallink.

Wanneer uw betaling definitief is, versturen we uw bestelling binnen twee werkdagen. 

Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de contactmogelijkheden in de winkel, via chat of mail.

bijgewerkt op 5 mei 2024