Bestellen en verzenden overige EU-landen

Vanwege de beperkingen van onze verzendmodule, kunnen we bestellingen bepaalde landen binnen de EU, en alle landen buiten de EU niet automatisch verwerken. Natuurlijk kunt u ook in dat geval een bestelling plaatsen.

Bent u niet in Nederland woonachtig, verzenden we onze producten met DHL of UPS naar uw adres. Dat kan afwijkend zijn van het factuuradres. De keuze is aan u.

Uw adres bevindt zich in één van onderstaande dertien landen

De verzendkosten naar het buitenland zijn aanzienlijk hoger dan de binnenlandse tarieven. Europa wordt daarbij vanuit Nederland ingedeeld in tariefzones met verschillende tariefstelling.  

Voor verzending België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Italië en Zweden (Eurozone 1) vragen we een bijdrage in de verzendkosten die is gebaseerd op het orderbedrag, net als voor verzendingen binnen Nederland.

Voor Finland, Ierland, Polen, Portugal en Spanje (Eurozone 2) hanteren we het totaalgewicht van de bestelling (inclusief verpakking) als maatstaf. Voor deze zone maken we geen onderscheid naar thuisbezorging of service en bieden we geen tarief voor gratis verzending.

Eurozone 1
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
€ 0,00 € 10,00 € 9,00 € 8,50
€ 10,00 € 25,00 € 6,50 € 6,00
€ 25,00 € 50,00 € 4,50 € 4,00
€ 50,00   gratis gratis

 

Eurozone 2
orderbedrag 
vanaf
orderbedrag
tot
bezorging 'thuis'  servicepunt
- 10 kilogram € 15,00
10 kilogram 20 kilogram € 12,50

 

Verzendingen naar andere landen in de EU

Vanwege de complexe tarifering kunnen wij tot onze spijt bestellingen uit de overige EU-landen niet automatisch verwerken. Wij verwerken uw bestelling desondanks graag.

Om een bestelling te kunnen plaatsen, vragen wij u een account aan te maken met alle relevante persoons- en adresgegevens. Hiermee koppelt u uw winkelwagen aan uw persoonlijke gegevens. U zult merken dat u uw bestelling niet kunt afronden. Dat doen wij voor u door u een pro forma nota toe te sturen waarin ook de verschuldigde bijdrage is vermeld voor de verzending. Nadat u deze pro forma nota bevestigd hebt, sturen wij u de definitieve factuur en een betaallink.

Wanneer uw betaling definitief is, versturen we uw bestelling binnen twee werkdagen. 

Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de contactmogelijkheden in de winkel, via chat of mail.

bijgewerkt op 10 januari 2023