Ons privacy-reglement (AVG)

Wij doen er alles aan om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Hiervoor hanteren we een privacy-reglement. Je kunt deze inzien en downloaden via onderstaande link. Hieronder in het kort ons privacy-beleid:

Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden, noch gebruikt voor direct marketing. Je persoonlijke informatie is uitsluitend bedoeld voor de behandeling van je bestelling en de nazorg (denk aan garantie). Je gegevens worden opgeslagen in een beveiligde, niet-publieke database.

Trustpilot
We maken gebruik van het review systeem van Trustpilot. Om je een uitnodiging te kunnen sturen, geven we je naam, e-mailadres en order nummer aan Trustpilot door. Trustpilot gebruikt deze gegevens alleen om jou als gebruiker te identificeren en je een uitnodiging te sturen. Je voornaam wordt op internet weergegeven bij de geplaatste review. Je e-mailadres wordt niet openbaar weergegeven.

Vervoerders
Als je een bestelling plaatst op onze website, vragen wij je naam, je adresgegevens en je mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product goed af te handelen. We vragen ook je telefoonnummer. Handig voor de besteller, maar niet noodzakelijk. Vul gerust enkele nullen in wanneer je je telefoonnummer niet prijs wilt geven. 

De door ons ingeschakelde vervoerder is verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Zowel je adresgegevens als je betaal- en transactiegegevens worden via een beveiligde verbindingen verstuurd, zodat 'afluisteraars' geen kans krijgen om je gegevens te onderscheppen. Onze medewerkers zijn gehouden aan en geheimhoudingsplicht, net als de ondernemingen die toegang tot je gegevens hebben, zoals onze accountant en onze payment service providers. Met alle partijen waarmee we uw persoonsgegevens delen hebben we verwerkingsovereenkomsten gesloten die de privacy waarborgen.

Wij gebruiken je e-mailadres om je op de hoogte te houden van het verloop van je bestelling, daarna niet meer. Je mailadres wordt alleen voor de verzending van onze digitale nieuwsbrief gebruikt als je ons daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden uitschrijven door te klikken op de link in de nieuwsbrief of door ons er om te vragen via het contactformulier.

Tenslotte, wij kennen een gast-account en een klant-account. Het gast-account is voor eenmalig gebruik, het klant-account bied je het gemak daar bij een volgende bestelling gebruik van te maken en je bestelgeschiedenis in te zien. Je kunt de persoonsgegevens van je klant-account zelf aanpassen. Wil je je klant-account verwijderd zien, of wil je weten welke gegevens we hebben opgeslagen, gebruik dan deze AVG-link (NL) of GPDR-link (EN)

Deze tekst is opgesteld om ons privacy-beleid te verhelderen. De tekst van ons Privacy-reglement vind je hier (in de Nederlandse taal gesteld).

Contactformulier