Ons privacy-reglement (AVG)

Wij doen er alles aan om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Hiervoor hanteren we een privacy-reglement. Je kunt deze inzien en downloaden via onderstaande link. Hieronder in het kort ons privacy-beleid:

Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden (ook geen trustpilot), noch gebruikt voor direct marketing. Je persoonlijke informatie is uitsluitend bedoeld voor de behandeling van je bestelling en de nazorg (denk aan garantie). Je gegevens worden opgeslagen in een beveiligde, niet-publieke database.

Zowel je adresgegevens als je betaal- en transactiegegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd, zodat 'afluisteraars' geen kans krijgen om je gegevens te onderscheppen. Onze medewerkers zijn gehouden aan en geheimhoudingsplicht, net als de ondernemingen die toegang tot je gegevens hebben, zoals onze accountant en onze payment service provider Pay.nl. Met alle partijen waarmee we uw persoonsgegevens delen hebben we verwerkingsovereenkomsten gesloten die de privacy waarborgen.

Als je een bestelling plaatst op onze website, vragen wij je naam, je adresgegevens en je mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product goed af te handelen. De gegevens worden versleuteld verstuurd. We vragen ook je telefoonnummer. Handig voor de besteller, maar niet noodzakelijk. Vul gerust enkele nullen in wanneer je je telefoonnummer niet prijs wilt geven. 

Wij gebruiken je e-mailadres om je op de hoogte te houden van het verloop van je bestelling, daarna niet meer. Je mailadres wordt alleen voor de verzending van onze digitale nieuwsbrief gebruikt als je ons daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden uitschrijven door te klikken op de link in de nieuwsbrief of door ons er om te vragen via het contactformulier.

Wij kennen een gast-account en een klant-account. Het gast-account is voor eenmalig gebruik, het klant-account biedt je het gemak daar bij een volgende bestelling gebruik van te maken en je bestelgeschiedenis in te zien. Je kunt de persoonsgegevens van je klant-account zelf aanpassen. Wil je je klant-account verwijderd zien, of wil je weten welke gegevens we hebben opgeslagen, gebruik dan deze AVG-link (NL) of GPDR-link (EN)

 

Privacy reglement 2018-1 dd 19 mei 2018

Contactformulier