Recepten
Duitse rijstebrij
In Duitsland houdt men van heerlijk romige rijstebrij. wat een contrast met de kant-en-klare vaak waterige rijstebrij uit het Nederlandse melkschap. Heerlijk met een zelfgemaakte appelcompote. In deze rijstebrij gebruiken...
Duitse rijstebrij
In Duitsland houdt men van heerlijk romige rijstebrij. wat een contrast met de kant-en-klare vaak waterige rijstebrij uit het Nederlandse melkschap. Heerlijk met een zelfgemaakte appelcompote. In deze rijstebrij gebruiken...
Kheer
Deze heerlijke Indiase rijstepap wordt gemaakt met een mengsel van melk en gecondenseerde melk voor een rijke smaakbeleving. Vervang de gecondenseerde melk eventueel door wat ghee. Recept
Kheer
Deze heerlijke Indiase rijstepap wordt gemaakt met een mengsel van melk en gecondenseerde melk voor een rijke smaakbeleving. Vervang de gecondenseerde melk eventueel door wat ghee. Recept
Kippen- sobasoep met shichimi
Deze basic sobasoep is zó heerlijk. Ervaar het verrassende effect van shichimi togarashi in combinatie met sesamolie. Recept
Kippen- sobasoep met shichimi
Deze basic sobasoep is zó heerlijk. Ervaar het verrassende effect van shichimi togarashi in combinatie met sesamolie. Recept
Pipalli rasam
In deze variatie op de klassieke tomaten-rasam zitten geen chilipepers, maar wordt in plaats daarvan lange peper gebruikt, in dit geval de wilde assam-peper.
Pipalli rasam
In deze variatie op de klassieke tomaten-rasam zitten geen chilipepers, maar wordt in plaats daarvan lange peper gebruikt, in dit geval de wilde assam-peper.
Groene asperges met gremolata
Heerlijke groene asperges, perfect gegrilled, bestrooid met een gremolata waarin rode lange peper de hoofdrol vervult. Onbekend met het gebruik van lange peper? Begin dan met een wat kleinere hoeveelheid.
Groene asperges met gremolata
Heerlijke groene asperges, perfect gegrilled, bestrooid met een gremolata waarin rode lange peper de hoofdrol vervult. Onbekend met het gebruik van lange peper? Begin dan met een wat kleinere hoeveelheid.
Tasmaanse inktvisreepjes
Dit gefrituurde gerechtje wordt gemaakt van verse pijlinktvis. Naast de inktvis-tempura maak je ook een bijgerechtje van lamsoor-tempura en mayonaise met een citrustwist.
Tasmaanse inktvisreepjes
Dit gefrituurde gerechtje wordt gemaakt van verse pijlinktvis. Naast de inktvis-tempura maak je ook een bijgerechtje van lamsoor-tempura en mayonaise met een citrustwist.
Subscribe to our emails
Subscribe to our mailing list for insider news, product launches, and more.